SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2023г., Девин

Владимир Стефанов ЛЕКТОР

One Wild Life


Начален учител, актьор и фасилитатор на обучения за себеопознаване, лидерство и екипна работа.

Неговата мисия е да подкрепя хората в откриване на тяхното призвание, което е в съответствие с техните ценности, мечти и способности. За да постигне целта си напуска своята работа като Консултант по лидерство и създава One Wild Life – организация, която организира приключения в природата за личностно развитие.

Той си спомня „Почувствах се отлично по време на първото ми фасилитиране, защото не бях вече в офис, формално облечен, следващ корпоративните изисквания, но с моите любими дрехи в природата, водейки смислени и искрени разговори, които наистина подкрепят участниците.“

Друг повратен момент в неговия живот е когато през 2017г. заминава като доброволец в Уганда за една година. Той прекарва своето време там преподавайки на деца от гетото. След като наблюдава израстването на своите ученици той решава да стане начален учител, където открива своето призвание да подкрепя учениците си да разгърнат своя потенциал, забавлявайки се и откривайки себе си.

Влади вярва в ученето през целия живот и след като придобива бакалавърска степен по Предприемачество той продължава да развива себе си участвайки в повече от 20 международни обучения на теми като Личностно развитие, Лидерство, Междуличностни обучения и др. През 2020г. придобива магистърска степен за Начално образование.

През свободното си време обича да пътува и опознава света, да играе настолни игри и да спортува. От 2011г. неговото хоби е актьорското майсторство и в момента играе в представлението „За мишките и хората“ по Джон Стайнбек.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование