SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2023г., Девин

Каролина Стойчева

Checkout X


За Каролина приключението започва през 2014 година, включвайки се в четвъртото издание на състезанието по ИТ. Стартира своя професионален път с Marketing & Web Design в “The Brains”, учейки паралелно бакалавър “Графичен дизайн” в НБУ. Не след дълго, преоткрива себе си, започвайки да се интересува и от електронна търговия, комуникирайки с множество клиенти на онлайн магазини.

Вече повече от 2 години, тя продължава да се развива като част от стартъп компанията Checkout X, където е ръководител на Customer Success екипа.

Участник е в четири поредни състезания на “Аз мога - тук и сега”, както и в две от изданията на “SUPERлятна академия”, с една победа Първо място. Благодарение на “Аз мога - тук и сега”, Каролина създава множество контакти и приятели, с които работи и поддържа връзка до днес. Един от тях е именно вдъхновителят Руслан Летейски, когото тя нарича ,,младия пример за подражание”. Във времето Каролина и Руслан работят заедно по няколко негови проекта в областта на електронната търговия.

През 2019г, тя се присъединява към екипа на Checkout X като първия служител в компанията. Постепенно развива и придобива нови умения и знания в това ново за нея начинание. Заедно с Руслан посещават световна конференция по онлайн търговия в Торондо, Канада. Не след дълго посещават и Грузия, където се срещат с част от екипа на Checkout X, който в поледствие става интернационален.

Извън работата, Кари не пропуска възможността за малко парти. Обича танците и от време на време се връща към нейното друго любимо хоби - портретната фотография.

,,Нашата комфортна зона е най-големия ни враг. Трябва да се научим да се хвърляме смело (по възможност не прекалено безотговорно) в новите предизвикателства и да ги оставим да оформят нашата личност. Само така можем да пораснем. ,,Аз мога - тук и сега” ми даде точно този безценен урок!”.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование