SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2024г., Девин


Изтегли PDF обновено: 10 Юли 2024г.

Замисъл на Академията и обща информация

Образователната инициатива SUPERлятна академия „Аз мога - тук и сега” има за цел създаване на атмосфера, в която талантливи ученици и учители от средното образование, могат да се развиват и усъвършенстват в областите:

За целта академията предлага съвременeн модел за обучение, включващ следните ключови елементи:

Неотменна част от модела на обучение е екипната работа и самооценката на изпълняваните проекти. Комуникацията лектор-курсисти в тази форма на обучение е значително по-свободна.

Лектори в академията са най-изявените специалисти в различните сегменти на ИТ и рекламния бизнес, водещи дизайнери и популярни лица от визуалните изкуства.

Защо да участвам?

Какво ще науча?

Академията ще бъде проведена в 2 етапа (условни). През първия етап всички участници ще придобият общи познания по маркетинг и бизнес развитие, бизнес моделиране, креативност и нови дигитални технологии... с което ще се помогне на учениците и учителите да развият уменията да управляват цялостно бизнес проект!

През втория етап, участниците ще бъдат обучавани от най-добрите експерти – сегментирано по техните интереси: digitalБизнес, (web)Дизайн, Front-end Development, Програмиране, Фотография+Видеоклип=Мултимедия, Реклама и маркетинг или linux (WEB) системна администрация.

Целта: Да се реализира mobile app и/или web проект – издържан на ниво стандарти в програмирането, правила и иновативни тенденции в дизайна.

Ще се оценяват с приоритет издържаните идеи, дори и да не са напълно развити, но показващи потенциала им.

За по-добри резултати, вкарваме и състезателен елемент, като екипа, реализирал най-добрите резултати ще бъде награден.

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование