SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2023г., Девин

Руслан Летейски

Checkout X


Създател на софтуерното приложение за онлайн търговия Checkout X с дълго минало в хрониките на “Аз мога - тук и сега”! Минал през различни IT роли от продуктов дизайнер, през Business Ops и Frontend Implementation, та чак до основател на едно от най-добрите плъгин решения в онлайн търговията - Checkout X.

Самоук, успява да постигне всичко това на едва 22-годишна възраст и продължава да надгражда своя опит и знания вече за трета поредна година в своята собствена компания Eri Digital.

Като участник в “Аз мога - тук и сега”, Руслан е истински пионер. Той е носител на две Първи места и едно Второ на Националното състезание, както и победител с Първо място на SUPERлятната академия.

Освен многото ИТ роли, които изпълнява в своя професионален път, той изиграва и немалко театрални роли в своето свободно време. Също така, обича да пътува и постоянно да предизвиква себе си. Стреми се да покорява нови върхове, като буквалния пример - връх Ухуру, Килиманджаро, най-високата точка в Африка.

Неговото лично мото е много просто: ,,Хакуна Матата!”


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование