SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2023г., Девин

Константин Бобровский

Ulpia Tech


Ако ще поискате да намерите моето родно място на българска карта, ще ви е малко сложно, защото съм роден в Рязань, Русия. Живея в България от 13 години, 12 от които прекарах в малко подбалканско село Енина.

В момента уча и работя в най-добрия български град - Пловдив. И университетът "Паисий Хилендарски", избран от мен, и работата в най-добрата фирма са пряко свързани с моите участия в състезанията по ИТ.

Първото ми участие в ИТ състезание беше през 2019 година и от тогава съм очарован от атмосферата, духа и хората, с които се запознах тук.

Не мога да кажа, че не съм печелил нито една от инициативите на АМТИС. Макар че не съм заемал нито веднъж първо място, спечелих много нови приятелства, емоции и знания. Смятам че ударих джакпота.

След преминаването ми от участник към организатор на състезанията, започнах още повече да се възхищавам на целия екип. Ще се видим и с теб, скъпи читателю, на някое от събитията. До нови срещи.

Моето верую е "Нека лъчите на бъдещата слава осветяват пътя ни".


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование