SUPERлятна Академия
за ученици от 7 до 12 клас, учители, директори и родители

„Аз мога — тук и сега”
1 - 8 септември, 2023г., Девин

Деян Пейчев ЛЕКТОР

Prime Holding


Студент в Пловдивския Университет "Паисий Хилендарски" и пътят му в IT сферата стартира през 2016 година, когато паралелно с изучаването на Информатика в гимназията, започва да учи и JavaScript Web Development в СофтУни.

Участва в различни IT състезания, първоначално с хардуерни проекти с Arduino, а в последствие се насочва към уеб приложения. Завършва СофтУни през 2018г., а през 2020 година започва стаж и става част от екипа на Programista; и до днес. Тогава преплита пътища с дългогодишния приятел на "Аз мога – тук и сега!" – Антон Чолаков, който е негов ментор и наставник по пътя на професионалното му развитие.

Харесва спорта и автомобилите и се старае всичко в живота му да е подредено и планирано.

"Бях седми клас и много исках да бъда готвач, когато случайно попаднах на клип за разглобяване и почистване на настолен компютър. След като изтръгнах и последното кабелче на моя компютър, почистих го и успях да го сглобя отново (че даже и проработи!), реших, че съдбата има други планове за мен."


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование